Nintendo viert de lancering van Zelda: Link’s Awakening

20 september is een dag die Zelda fans in hun agenda hadden staan. Vandaag is namelijk de dag dat Link’s Awakening is uitgekomen. Dat laat Nintendo graag weten.

Hoewel het geen geheel nieuwe game is voelt de Switch-versie van Link’s Awakening wel nieuw aan. Bijna alles aan dit spel is vernieuwd zonder het speciale gevoel van vroeger te verliezen.

Om deze heruitgave van dit spel te vieren is er wat speciale art online gekomen. Eerder vandaag plaatste het officiële Japanse twitter account van Zelda onderstaande afbeelding.

Op de afbeelding zie je veel typerende dingen van het eiland Koholint. Natuurlijk zie je op de achtergrond het grote ei bovenop de berg. Verder zien we Link, Marin en Tarin op de afbeelding. Ook de mysterieuze uil en de behulpzame opa ontbreken niet.

In deze gave actiefoto lijkt het erop alsof Link met behulp van zijn ‘Hookshot’ Marin meeneemt over een ravijn. Of dit nog van enige betekenis is voor het spel mogen jullie natuurlijk zelf gaan ontdekken!

Heb jij de game vandaag al in huis gehaald? Vergeet dan morgenochtend zeker niet de special met easter eggs te lezen. Twijfel je nog of dit spel iets voor je is, lees dan onze review.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

2 gedachten over “Nintendo viert de lancering van Zelda: Link’s Awakening

  • 25/09/2019 om 01:12
    Permalink

    Verdorie ik heb vanwege een aanval van gierigheid deze in de UK besteld. Maar het lijkt wel alsof de Brexit al een feit is…. ik wacht nog steeds op mijn pakketje……

    Brrrrr…..wat dom, dom dom. Voor die paar euros goedkoper zolang moeten wachten is een marteling.

Geef een reactie