Nintendo brengt Super Mario Maker 2 levels met Zelda-thema uit

Acht gloednieuwe levels om de release van The Legend of Zelda: Link’s Awakening te vieren.

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat The Legend of Zelda: Link’s Awakening vandaag is uitgekomen. In dit spel komen een aantal karakters voor uit de Mario spellen. Om de release te vieren, en omdat deze karakters in dit spel voorkomen, heeft Nintendo Japan vandaag acht nieuwe Super Mario Maker 2 levels met een Zelda-thema uitgebracht.

In onderstaande afbeelding zijn de levelcodes voor de acht levels te vinden. Zoals te zien is, bevat het ene level de Deku Tree, terwijl het ander de heart-container bevat.

Ga jij deze levels uitproberen, of ga je toch liever aan The Legend of Zelda: Link’s Awakening? Laat het ons weten in de reacties.

[via Nintendo Japan]

Jerry

Heya! Ik ben Jerry en ik ben 23 jaar oud. In het dagelijks leven studeer ik Business Analytics. Daarnaast ben ik een echte Nintendo collector. Ik hou van adventure games en RPG's. Mijn favoriete game series zijn The Legend of Zelda en Pokémon.

2 gedachten over “Nintendo brengt Super Mario Maker 2 levels met Zelda-thema uit

  • 23/09/2019 om 09:10
    Permalink

    Ik moet deze game nog aanschaffen, binnenkort maar eens doen, gisteren Link’s Awakening uitgespeeld, nu verder samen met me dochtertje met Shantea: Half Genie Hero (Heb ik op de Wii U al meerder malen uitgesppeeld, nu op de Switch het spelen)

Geef een reactie