Neo Cab krijgt demo beelden

Je bent de laatste menselijke taxichauffeur in een wereld vol met geautomatiseerde processen, en nu?

Neo Cab komt pas op 3 oktober uit voor de Nintendo Switch, maar voor de mensen die niet kunnen wachten is er gister een demo uitgekomen in de eShop! Van deze demo zijn er beelden opgenomen die je in dit artikel kunt bekijken, ideaal toch?

Neo Cab gaat over een meisje genaamd Lina, die in een wereld vol met geautomatiseerde processen leeft. Ze is de laatste menselijke taxichauffeur in een stad genaamd Los Ojos, wat de nodige complicaties met zich meebrengt. Zo verdwijnt haar vriendin uit het niets en moet Lina voorzichtig zijn met welke passagiers ze meeneemt in haar Taxi om haar inkomen, mentale staat en star rating te balanceren. Als ze dit lang genoeg volhoudt kan ze misschien haar verloren vriendin weer terugvinden.

Bekijk de demo footage van Neo Cab hieronder :

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie