Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

My Time At Portia krijgt nieuwe update

In deze update worden onder andere de laadtijden verkort.

In deze update worden onder andere de laadtijden verkort.

My Time At Portia is alweer ruim vijf maanden uit op de Nintendo Switch. Vandaag heeft Team 17 weer een nieuwe update uitgebracht voor deze game, die een aantal nieuwe dingen met zich meebrengt en verder heel wat dingen oplost en verbetert.

Eén van de dingen die gelijk in de lijst met veranderingen opvalt, is dat de laadtijden met deze update worden verkort. Voorheen moest je vrij lang wachten als je naar een ander deel van de wereld ging. Dit is hiermee hopelijk verbeterd. Verder bevat de game nu voice-overs in de Engelse en Japanse taal, kan het spel op pauze worden gezet als je een foto maakt en worden er heel wat bugs opgelost. De volledige lijst met wat er verandert is, is hier te vinden.