Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Competitieve multiplayer game Agents : Biohunters komt naar de Switch

Jaag samen met je vrienden op monsterlijke wezens!

Jaag samen met je vrienden op monsterlijke wezens!

Agents : Biohunters komt na de release op de PC naar de Nintendo Switch. De precieze datum wanneer het spel uitkomt is nog niet bekend, alleen het feit dat we de Switch-versie later dit jaar kunnen verwachten.

In Agents : Biohunters heb je de keuze om met verschillende agenten met elk hun verschillende specialiteiten de strijd aan te gaan tegen verschillende monsters. Je hoeft deze strijd niet alleen te voeren: er zullen vrienden voor je paraat staan in je team! Samen met je team neem je het op tegen monsters en probeert ze zo te verzwakken met als doel ze uiteindelijk te kunnen vangen. Kun jij de wereld redden?

Bekijk de officiële trailer van Agents : Biohunters hieronder :