Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Luigi’s Mansion 3 krijgt betaalde DLC

Luigi's Mansion artwork
Nog meer horrorplezier op komst!

Nog meer horrorplezier op komst!

Luigi’s Mansion 3 heeft kleine update ontvangen op zijn Switch eShop-pagina. Oplettende fans hebben opgemerkt dat nu vermeld wordt dat de game betaalde DLC zal krijgen na de release. Nintendo en Next Level Games hebben plannen om meer inhoud voor de modi ScareScraper en Scream Park toe te voegen.

ScareScraper – een modus bekend uit Luigi’s Mansion 2 voor de Nintendo 3DS – laat spelers tegen de tijd racen om verschillende doelen op een reeks verdiepingen te behalen. Daarnaast nemen in de ScreamPark-modus twee tot acht spelers het tegen elkaar op als een Luigi- en Gooigi-team. In deze modus gaat het erom wie de meeste geesten kan verslaan, de meeste munten kan verzamelen of de meeste doelen kan breken.

Luigi’s Mansion 3 verschijnt deze Halloween voor Nintendo Switch.