Luigi’s Mansion 3 krijgt betaalde DLC

Nog meer horrorplezier op komst!

Luigi’s Mansion 3 heeft kleine update ontvangen op zijn Switch eShop-pagina. Oplettende fans hebben opgemerkt dat nu vermeld wordt dat de game betaalde DLC zal krijgen na de release. Nintendo en Next Level Games hebben plannen om meer inhoud voor de modi ScareScraper en Scream Park toe te voegen.

ScareScraper – een modus bekend uit Luigi’s Mansion 2 voor de Nintendo 3DS – laat spelers tegen de tijd racen om verschillende doelen op een reeks verdiepingen te behalen. Daarnaast nemen in de ScreamPark-modus twee tot acht spelers het tegen elkaar op als een Luigi- en Gooigi-team. In deze modus gaat het erom wie de meeste geesten kan verslaan, de meeste munten kan verzamelen of de meeste doelen kan breken.

Luigi’s Mansion 3 verschijnt deze Halloween voor Nintendo Switch.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

3 gedachten over “Luigi’s Mansion 3 krijgt betaalde DLC

Geef een reactie