Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe Pokémon onthuld voor Pokémon Sword / Shield

Sirfetch'd Pokemon Sword
Sirfetch'd zal exclusief voor Pokémon Sword zijn.

Sirfetch’d zal exclusief voor Pokémon Sword zijn.

Eerder berichtten we al dat er op de officiële site van Pokémon Sword / Shield een nieuwe Pokémon werd geteased. Vandaag is deze Pokémon dan officieel onthuld en het blijkt, zoals gedacht, om Sirfetch’d te gaan.

Sirfetch’d is de evolutie van Farfetch’d, die in de regio Galar is te vangen. Farfetch’d evolueert in Sirfetch’d nadat hij heel veel heeft gevochten in gevechten. Sirfetch’d is een fighting Pokémon, is 0,8 meter hoog en weegt 117 kilo.

Ook is bekend gemaakt dat Sirfetch’d als enige Pokémon de aanval Meteor Assault kan leren. Met deze aanval richt Sirfetch’d zijn leek op de tegenstander en valt met een grote snelheid aan. Deze aanval kost alleen zoveel kracht, dat Sirfetch’d na deze aanval niet direct weer in actie kan komen.

Sirfetch’d zal alleen naar Pokémon Sword komen. Om hem in Pokémon Shield te krijgen, zul je hem dus met iemand die Pokémon Sword heeft moeten ruilen. Hieronder zijn alvast de eerste beelden van Sirfetch’d te zien.