Tetris 99 zevende Maximus Cup onthuld

Poyo!

Tetris 99 is een gratis spelletje voor Nintendo Switch Online-bezitters. In het spel vecht je tegen 98 andere mensen om de strijd te winnen. Regelmatig wordt er een Maximus-wedstrijd gehouden waar spelers punten kunnen verdienen.

Om de recente uitgave van Super Kirby Clash te vieren staat deze Maximus-cup in het thema van Kirby. Als je meer dan 100 punten verzamelt, ontvang je een speciaal Kirby-thema in het spel. Daarnaast krijg je 99 Gem Apples die je kunt gebruiken in Super Kirby Clash. In de tweet hieronder kun je de trailer zien.

Robin

Hey, ik ben Robin en ben 19 jaar. Mijn favoriete genres zijn metroidvania's, RPG's en games met een goede mysterieuze sfeer. Mijn favoriete games zijn de Phoenix Wright-games, Ghost Trick en de Mother-serie.

Eén gedachte over “Tetris 99 zevende Maximus Cup onthuld

Geef een reactie