Ghostbusters: The Video Game Remasterd krijgt “Memories”-trailer

Wat is fans het meest bijgebleven van het origineel?

Saber Interactive heeft vandaag een gloednieuwe trailer vrijgegeven voor Ghostbusters: The Video Game Remastered. In de trailer wordt aan fans gevraagd wat hun het meest is bijgebleven van het origineel alsmede waar ze het meest naar uitkijken bij de aankomede HD-remake.

In Ghostbusters: The Video Game krijg je de controle over een nieuw lid van de bekende spokenjagers. De cast van de originele films hebben hierbij meegewerkt door hun stemmen aan de personages te verlenen. De remaster krijgt onder andere verbeterde graphics.

Ghostbusters: The Video Game is een HD-remake van het origineel en zal op 4 oktober verschijnen.


Eén gedachte over “Ghostbusters: The Video Game Remasterd krijgt “Memories”-trailer

Geef een reactie