[Gerucht] Morgen volgt nieuwe informatie Pokémon Sword & Shield

Het lijkt erop dat we morgen nieuwe informatie voorgeschoteld krijgen over Pokémon Sword & Shield.

De Pokémon-website Serebii.net heeft vandaag gemeld dat er morgen 18 september nieuwe informatie wordt verwacht rondom de twee aankomende Pokémon-titels voor de Nintendo Switch. Specifiek zou het onder andere gaan om de nieuwe Pokémon die enkele dagen terug opdook op de website van Sword & Shield.

De nieuwe informatie zou worden vrijgegeven om 22:00 uur Japanse tijd, 15:00 uur Nederlandse tijd. De manier waarop het nieuws wordt gedeeld zou nog niet duidelijk zijn, maar later vandaag wordt meer informatie verwacht. Zodra er meer duidelijk is, houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bron

2 gedachten over “[Gerucht] Morgen volgt nieuwe informatie Pokémon Sword & Shield

Geef een reactie