Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

No no Kuni krijgt launch trailer

De aankomende release van deze lovend ontvangen RPG wordt gevierd met bijbehorende trailer.

De aankomende release van deze lovend ontvangen RPG wordt gevierd met bijbehorende trailer.

Ni no Kuni: Wrath of the White Witch werd onlangs aangekondigd voor de Nintendo Switch en zal vanaf 20 september beschikbaar zijn. De game draait om een jongen genaamd Oliver die op reis gaat naar een andere wereld in de hoop zijn moeder terug te brengen na een tragische gebeurtenis Hieronder kun je een bijbehorende launch trailer bekijken.

De Switch-versie is een remake van Ni no Kuni: Dominion of the Dark Djinn, die oorspronkelijk in 2010 uitkwam voor Nintendo DS. De Switch-versie is te spelen in 720p met 30fps in zowel handheld- als tv-stand.