Nieuwe beelden Ghost Parade

Weet jij uit het mysterieuze bos te ontsnappen?

Ghost Parade werd eerder deze zomer aangekondigd voor de Nintendo Switch en in onderstaande video kun je flink wat nieuwe gameplay beelden bewonderen. Dit najaar moet Ghost Parade voor Nintendo’s hybride console verschijnen.

Ghost Parade is een 2D adventure-game ontwikkeld door de Indonesische studio Lentera Nusantara en draait om een meisje genaamd Suri. Op weg naar school raakt zij verdwaald in een mysterieus bos. Tijdens haar avontuur op weg naar huis ontmoet ze de bovennatuurlijke inwoners van het bos tegen en komt ze erachter dat het bos in gevaar is doordat men deze wil gaan kappen. Suri en haar nieuwe vrienden zullen tijdens hun avontuur dan ook het bos moeten redden.

Ben je benieuwd geworden naar Ghost Parade? Onderstaande gameplay beelden zijn tijdens een live-stream getoond door uitgever Aksys Game.

Geef een reactie