Dragon Quest 1, 2 en 3 komen naar de Switch

Ze waren eerst alleen aangekondigd voor Japan, maar nu ook voor Europa!

Tijdens de afgelopen Nintendo Direct was er in de Japanse Direct al bekend gemaakt dat Dragon Quest 1, 2 en 3 naar de Nintendo Switch komen. Ook was toen bekend dat deze games de Engelse taal zullen ondersteunen; er was dus al hoop voor een westerse release. Vandaag is via onderstaande tweet bekend geworden dat de eerste drie delen van Dragon Quest inderdaad ook naar Europa en Amerika zullen komen en wel op 27 september.

Hoeveel de games hier zullen kosten en of er ook een fysieke uitgave van de games in Nederland komt is nog onbekend; eventueel is de fysieke uitgave, met de Engelse taal, via omwegen nog uit Azië te importeren.

Jerry

Heya! Ik ben Jerry en ik ben 23 jaar oud. In het dagelijks leven studeer ik Business Analytics. Daarnaast ben ik een echte Nintendo collector. Ik hou van adventure games en RPG's. Mijn favoriete game series zijn The Legend of Zelda en Pokémon.

Eén gedachte over “Dragon Quest 1, 2 en 3 komen naar de Switch

Geef een reactie