Asphalt 9: Legends krijgt releasedatum

Het negende deel in de Asphalt-serie scheurt in oktober naar Nintendo’s hybride console.

De welbekende race-serie Asphalt gaat inmiddels al flink wat jaren mee en eerder dit jaar heeft Gameloft aangekondigd dat Asphalt 9: Legends ook naar de Nintendo Switch komt. Inmiddels is ook de releasedatum bekend geworden, vanaf 9 oktober is de game verkrijgbaar op de Nintendo Switch.

Asphalt 9 werd in 2018 ontwikkeld door Gameloft Barcelona. Het spel zal net zoals de mobiele versie gratis te spelen zijn, maar zal wel micro-transacties bevatten. De Switch-versie bevat onder andere lokale split-screen multiplayer en een gloednieuwe modus genaamd Quick Race. Deze laatstgenoemde modus is zowel online als offline te spelen. De game bevat bijna 60 auto’s en laat je rondscheuren op 42 tracks. Doordat de titel gratis te downloaden is, kun je ook zonder Nintendo Switch Online-abonnement online spelen.

2 gedachten over “Asphalt 9: Legends krijgt releasedatum

Geef een reactie