Nieuwe Warriors Orochi 4 Ultimate trailer

Met maar liefst 170+ speelbare personages!

Koei Tecmo heeft een nieuwe trailer van Warriors Orochi 4 Ultimate laten zien ter viering van TGS 2019. In deze trailer komen de nieuwe toevoegingen voor de Ultimate-editie aan het daglicht, 170 speelbare personages en meer!

Warriors Orochi 4 Ultimate gaat over een wereld die wederom opnieuw is samengevoegd. De helden van deze verschillende werelden worden allemaal blootgesteld aan een nieuwe mysterie: Hoe maken ze hun werelden weer normaal? Om dit te doen zijn er acht armbanden nodig die over grote krachten beschikken. Het wordt alleen snel duidelijk dat niet iedere god even aardig is en dat er eentje zelfs achter de samenvoeging van de werelden zit.

Bekijk de nieuwe beelden van Warriors Orochi 4 Ultimate hieronder :

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie