Nieuwe Trials of Mana beelden

Keer terug naar de Mana series!

Square Enix heeft nieuwe beelden laten zien van Trails of Mana, die volgend jaar April op de Switch zal verschijnen. De beelden werden laten zien tijdens de Tokyo Game Show afgelopen weekend. De video kun je hieronder bekijken.

Trails of Mana is de HD remake van de derde game in de Mana-serie, die oorspronkelijk in Japan werd uitgebracht onder de naam Seiken Densetsu 3. De volledige game is opnieuw weergegeven in 3D graphics.

Patricia

Hallo daar! Mijn naam is Patricia en ik ben alweer 29 jaar oud. Ik hou van verhalen en ben een groot gedeelte van mijn tijd bezig deze te maken als zijnde tekeningen, tekst en games. Ik ben groot Nintendo fan sinds ik Pokémon Silver kreeg op mijn 11e verjaardag, en je kunt mij wakker maken voor games met unieke of excentrieke verhalen. Hoe gekker hoe beter!

Geef een reactie