Nieuwe Pokémon op officiële website

De officiële website voor Pokémon Sword & Shield toont een nieuwe Pokémon. Helaas lijkt er iets mis te zijn waardoor we de Pokémon niet in zijn geheel kunnen zien.

Eerder dit weekend plaatse het officiele Pokémon twitteraccount onderstaande tweet. Daarin werd verteld dat er nieuws was over het Galar onderzoek. Het filmpje wat aan de tweet gekoppeld staat lijkt op een trainer die een Pokémon stadion/gym binnenloopt. Het echte nieuws verschijnt echter pas als je op de link klikt.

Deze link stuurt je namelijk naar een website met daarop een mysterieuze Pokémon. De pagina lijkt een soort glitch te bevatten waardoor bepaalde delen wegvallen. Veel details over dit monster ontbreken daardoor nog maar we kunnen al wel een aantal dingen zien.

Zo zal deze nieuwe Pokémon van het fighting type zijn. Ook het gewicht is al te zien. Dit nieuwe monster weeg 257.9 lbs, wat neerkomt op 117 kilogram. Een flinke jongen dus!

Ook de afbeelding van de Pokémon heeft last van de verstoringen, het is daardoor moeilijk om op te maken hoe deze Pokémon eruit gaat zien. Toch gaat het internet helemaal los. Veel mensen denken namelijk dat dit om een nieuwe vorm van Farfetch’d gaat. Op de website zou hij op zijn zij liggen, wanneer je de afbeelding een kwart draait kan je er inderdaad wel wat Farfetch’d eigenschappen in zien. Er zijn dan ook al veel fans die zelf tekeningen hebben gemaakt van hoe deze Pokémon eruit kan komen te zien, zoals deze hieronder.

De vele fans zijn er nog niet uit of het een evolutie betreft of een Galarian vorm. Wat denk jij? Is dit inderdaad een nieuwe Farfetch’d of houdt Nintendo/Game Freak ons voor de gek en is het iets heel anders? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

4 gedachten over “Nieuwe Pokémon op officiële website

Geef een reactie