Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nieuwe beelden Yo-kai Watch 1 op Switch

Yo-Kai Watch 1 Logo
Benieuwd hoe de game eruit ziet ten opzichte van de 3DS-versie?

Benieuwd hoe de game eruit ziet ten opzichte van de 3DS-versie?

Een tijdje geleden kondigde Level-5 een port aan van de eerste Yo-kai Watch-game voor Nintendo Switch. Op dit moment is alleen een Japanse release bevestigd en is het nog onduidelijk of het Westen uiteindelijk ook Nate’s eerste avontuur opnieuw kan beleven. Ben je toch benieuwd hoe de game eruit gaat zien op de Switch? Dan heeft Level-5 een nieuwe lading screenshots voor je.

De grootste veranderingen sinds het origineel zijn de nieuwe HD-graphics en de transitie van twee schermen van de Nintendo 3DS naar het enkele scherm van de Switch. Verder lijkt de game een één-op-één port en geen echte remake. Yo-kai Watch 1 verschijnt op 10 oktober 2019 in Japan.