Dragon Quest Monsters: Terry’s Wonderland Retro aangekondigd voor Switch

September is Dragon Quest-maand.

Square Enix heeft wederom een nieuwe Dragon Quest-game aangekondigd voor Nintendo Switch. Dit keer gaat het om een port/remake van Dragon Quest Monsters voor de Game Boy Colour uit 1999. Square Enix deed de aankondiging bij het “Pre-Launch! Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition Special Stage”-evenement tijdens de Tokyo Game Show 2019. De game zal een eShop-exclusive titel worden en gaat 1.500 yen kosten, wat omgerekend ongeveer €12,50 is.

Bijzonder aan Dragon Quest Monsters: Terry’s Wonderland Retro is dat het wel de originele graphics gebruikt uit de Game Boy Colour-versie, maar dat in de nieuwe achtergrondkaders ook informatie tijdens gameplay wordt weergeven. Zo wordt toch het hele scherm gebruikt, terwijl de originele game beperkt werd door het Game Boy Colour-scherm.

Dragon Quest Monsters: Terry’s Wonderland Retro verschijnt op 17 september 2019 in Japan. Een week later verschijnt daar ook de Dragon Quest trilogie-collectie en wereldwijd Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

2 gedachten over “Dragon Quest Monsters: Terry’s Wonderland Retro aangekondigd voor Switch

Geef een reactie