Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Vijfde generatie Pokémon komt aankomende week naar Pokémon Go

Op 16 september zal de nieuwe generatie Pokémon worden toegevoegd aan de mobiele game.

Op 16 september zal de nieuwe generatie Pokémon worden toegevoegd aan de mobiele game.

Pokémon Go gaat inmiddels al een aantal jaar mee maar nog steeds worden er regelmatig updates toegevoegd. Ontwikkelaar Niantic heeft nu ook bevestigd dat er op korte termijn de vijfde generatie Pokémon zal worden toegevoegd aan de mobiele titel. Deze zullen op 16 september beschikbaar komen.

De vijfde generatie Pokémon kent in totaal 156 monsters en van de 156 Pokémon zullen er aankomende week 19 worden toegevoegd aan Pokémon GO. Een aantal van de nieuwe Pokémon zullen ook in shiny-variant te vangen zijn. De vijfde generatie Pokémon stamt inmiddels alweer uit het Nintendo DS-tijdperk en bracht onder onder andere de gras-Pokémon Snivy.