Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Hero uit Dragon Quest XI krijgt een nendoroid

Rechtstreeks vanuit Erdrea voor je verzameling!

Rechtstreeks vanuit Erdrea voor je verzameling!

Tijdens de Tokyo Game Show is eerder vandaag een nieuwe nendoroid onthult, gebaseerd op de protagonist uit Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age. Deze held is inmiddels speelbaar in Super Smash Bros. Ultimate als het tweede Fighter Pass-personage en maakt deze maand zijn debuut in zijn eigen game op de Switch: Dragon Quest XI S: Echoes of an Elusive Age – Definitive Edition.

Op foto’s is te zien dat de nendoroid wordt geleverd met de Sword of Light en Erdwin’s Shield. Zoals dat meestal het geval is met nendoroids, zullen hier nog meer voorwerpen bijkomen, zodat je het figuur op verschillende manieren kan laten poseren. Uit een tweet blijkt dat er nog een zwaard en een Slime-figuur met de held worden geleverd. De nendoroid is op dit moment in pre-productie, maar een releasedatum is nog niet bekend.