Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Shakedown: Hawaii komt volgende week naar de 3DS

Na een lange tijd wachten is het dan eindelijk zo ver.

Na een lange tijd wachten is het dan eindelijk zo ver.

Een paar maanden terug kwam het spel Shakedown: Hawaii naar Nintendo’s hybride console. Toen was er alleen nog maar bekend dat de titel ook naar de Nintendo 3DS zou komen, maar wanneer was nog even de vraag. Gisteren heeft Vblank Entertainment een update voor de game naar de Switch gebracht, waarna ze ook meteen bevestigde dat Shakedown: Hawaii 19 september naar de 3DS komt.

In Shakedown: Hawaii leidt je drie personages door een 16-bit open wereld. Het spel vind zich plaats op een eiland welke te voet, per auto of per boot is te verkennen. Ook is er meer dan genoeg te doen. Er zijn namelijk vele uitdagingen te vinden, maar ook extra missies, winkels, huizen om leeg te roven, burgers om mee te praten en geheimen om te ontdekken.

Ga jij deze game voor maar €14.99 downloaden op jouw Nintendo 3DS? Laat het ons weten in de reacties.