Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Umihara Kawase BaZooKa!! aangekondigd voor de Switch

Umihara Kawase is wederom in de aantocht!

Umihara Kawase is wederom in de aantocht!

Eerder deze week hoorden we dat er een nieuwe Umihara Kawase-game in de maak was voor de Nintendo Switch. Success Corporation heeft vandaag op de Tokyo Game Show aangekondigd dat de game waar ze het eerder deze week over hadden Umihara Kawase BaZooKa!! bleek te zijn.

Umihara Kawase BaZooKa!! kan, in online multiplayer, maximaal met zijn vieren gespeeld worden. Er staan originele (speelbare) personages in de planning, samen met Success- en Studio Saizensen-personages uit games als Sayonara Umihara Kawase, Doki Doki Poyacchio en Cotton.

De game zal Engelse, Japanse en Chinese taalopties bevatten, en staat gepland om in de zomer van 2020 te releasen. Er is verder nog niet veel bekend over de game, waaronder de prijs.