Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Ring Fit Adventure officieel aangekondigd

Ring Fit Adventure
Het vreemde ding voor de Switch is inderdaad een fitness accessoire, Ring Fit Adventure lijkt echter totaal niet op Wii Fit.

Het vreemde ding voor de Switch is inderdaad een fitness accessoire, Ring Fit Adventure lijkt echter totaal niet op Wii Fit.

Vorige week werd er een vreemde ringvormige accessoire voor de Switch getoond, nu is onthuld dat die accessoire bij de nieuwe game Ring Fit Adventure hoort. Een spel wat 18 oktober zal verschijnen.

In deze nieuwe fitness game van Nintendo zal je gebruik maken van verschillende spiergroepen om verder te komen in het spel. Zo moet je spieren aanspannen, squatten of op je plaats joggen om acties te doen. Terwijl je rondloopt in de avontuurstand kom je regelmatig vijanden tegen die je kan verslaan met specifieke acties welke bepaalde spieren trainen.

Mocht je een korte sessie hebben, kan je in snel trainen korte sessies spelen of met vrienden om beurten een minigame spelen. Daarnaast kan je ook verder nog goede work-outs doen met tests en programma’s. Mocht je geen geluid willen maken voor de buren, is er voor elke actie die geluid kan maken zoals joggen een stille variant die zorgt dat je niemand tot last bent. In de trailer hieronder wordt alles uitgebreid beschreven en zijn de eerste gameplay beelden te zien.

Voorlopig is alleen een Amerikaanse prijs van $79,99 bekend; waarschijnlijk zal in Europa dezelfde prijs in Euro gehanteerd worden. Voor die prijs heb je de game, de Ring-Con en de beenband.

Ring Fit Adventure pack