Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Killer Queen Black krijgt releasedatum

Na uitstel komt eindelijk een releasedatum.

Na uitstel komt eindelijk een releasedatum.

De originele multiplayer-titel Killer Queen Black werd afgelopen jaar aangekondigd tijdens de E3. Het spel zou eind 2018 verschijnen maar dat is de ontwikkelaars niet gelukt waardoor de titel werd uitgesteld. Vandaag is onthuld dat de game op 11 oktober naar de Nintendo Switch zal komen. Tegelijk met de releasedatum is ook een nieuwe trailer vrijgegeven welke je hieronder kunt bewonderen.

In Killer Queen Black spelen twee teams van elk vijf spelers tegen elkaar. Er zijn verschillende manieren om het spel te winnen. De eerste manier is om de Queen, de Koningin, drie keer te verslaan. De tweede manier is om de bijenkorf te vullen met besjes. Op de laatste manier zullen de spelers een grote slak naar de mand van de tegenpartij moeten slepen.