Gameplaybeelden van R-Type Final 2

R-Type keert terug met een koekje uit de oude doos.

R-Type heeft al decennia in de achtergrond gestaan, namelijk al sinds de dagen van bijvoorbeeld de Atari ST, Commodore 64, MSX, PC-88, SEGA Master System en ZX Spectrum.

Ik kan me heel goed voorstellen dat je de meeste hiervan niet eens herkent, zó oud is het namelijk! De game is volledig vernieuwd, ziende dit de eerste R-Type game is sinds 16:9 beelden de standaard zijn geworden. R-Type Final 2 is hierbij, in tegenstelling tot zijn voorgangers in de franchise, iets toegankelijker voor nieuwkomers.

R-Type Final, de voorganger van R-Type Final 2, kwam uit in 2004 voor de PlayStation 2. R-Type Final was oorspronkelijk gepland om de laatste mainline game in de serie te zijn, echter hebben we eerder dit jaar gehoord dat er een vervolg komt, namelijk R-Type Final 2. De game heeft al een aantal update- en teaser trailers gekregen, en is eerder dit jaar een kickstarter begonnen om dit alles een realiteit te maken. De game heeft echter nog geen releasedate, noch een prijs.

R-Type Final 2 werd onlangs geshowd op Tokyo Game Show, hier hebben we dus wat beelden van. Dit zal de mensen die aan de kickstarter hebben meegedaan goed doen om te zien.

Zie hieronder een kort overzichtje en wat off-screen beelden van de game:

In this latest version of R-Type game, all the player fighters that appeared in R-Type Final, expressions of attacks, operability and the exhilarating feeling of the gameplay will be intensified.
In addition, more customizable elements will be available for the player fighters.

The stages are rebuilt from scratch for the new game. As this is going to be the first R-Type game since 16:9 displays have become the standard, the screen structure will be reviewed to improve the playability and make the side scrolling shooter game more exciting and enjoyable. In addition, the stages that appeared in the earlier work will come back with new expressions and interpretations.

Though the difficulty level of the game is originally high, this game allows the player to set a difficulty level from a wider range according to his or her ability.
The higher the difficulty level, the more scores the player will get. It also enables the players to compete the scores with R-Type pilots from all over the world.

Luciano

It's a secret to everybody!

Geef een reactie