Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Zelda: Link’s Awakening introductie trailer

Ben jij klaar om dit avontuur (opnieuw) te beleven?

Over een ruime week ligt Link’s Awakening opnieuw in de winkel. In deze trailer een overzicht met alles wat je kan verwachten.

Het origineel verscheen jaren geleden op de Nintendo Game Boy. Een aantal jaar later kwam er een remake voor de Game Boy Color. Dit jaar wordt het spel opnieuw in een nieuw jasje gestoken. Deze editie krijgt een volledig nieuwe visuele stijl en dat is goed te zien in deze overzichtstrailer.

Zelfs als je niet bekend bent met dit spel zal je vast wat bekende gezichten zien. In deze game zitten namelijk verschillende personages van andere games. Welke kan jij in bovenstaande trailer ontdekken?

Naast een nieuwe visuele stijl zijn er ook wat andere aanpassingen gemaakt. Zo is het voor het eerst mogelijk om je eigen kerkers te maken. Door verschillende kamers samen te voegen maak je je eigen kerker. Speel je hem uit? Dan krijg je ook nog eens een mooie beloning!

Verder zit er ook ondersteuning in voor Amiibo. Deze zullen je vooral helpen bij het maken van kerkers. Zo krijg je nieuwe kamers of kan je Dark Link in het spel laten verschijnen.

Er zijn dus een hoop oude én nieuwe dingen te ontdekken in The Legend of Zelda: Link’s Awakening voor de Switch. Ga jij hem halen? Vanaf 20 september kan je met dit spel aan de slag.