Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Krijg een voorproefje van Contra: Rogue Corps met gratis demo

Konami laat je deze aankomende Nintendo Switch-titel alvast beleven.

Konami laat je deze aankomende Nintendo Switch-titel alvast beleven.

Contra: Rogue Corps komt binnenkort naar de hybride console van Nintendo maar Konami zal door middel van een demo alvast de mogelijkheid bieden het spel uit te proberen. Momenteel is de demo al beschikbaar in Australië maar deze zal op korte termijn ook in andere regio’s verschijnen.

Contra: Rogue Corps is een zogenaamde ‘third-person action game’ voor dubbele controller. Het spel zal met vier spelers speelbaar zijn, zowel online als via lokale multiplayer. Vanaf 26 september kunnen spelers met de titel aan de slag. De game wordt ontwikkeld door de man achter Contra III, Nobuya Nakazato.