Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Rune Factory 4 krijgt speciale editie

Welke extra's zitten er in deze "Archival Edition"?

Later dit jaar moet Rune Factory 4 naar de Switch komen. Voor fans van de serie komt er ook een speciale editie uit. Lees hier wat er in de “Archival Edition” zit.

De Archival Edition van Rune Factory 4 is een goed samengestelde speciale editie. Zo zit er onder andere een art book bij waarin de gehele serie wordt afgebeeld. Veel van de tekeningen komen van een van de spellen uit de serie. Toch zitten er ook een aantal afbeelding in die speciaal voor deze editie zijn gemaakt.

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat speciale edities van een game met een downloadcode voor het spel komen. Gelukkig is dat hier niet het geval. Deze Archival Edition bevat de volledige fysieke game.

Naast het spel en dit art book zal deze speciale editie ook een cd bevatten. Hierop staan 33 liedjes van de originele Rune Factory 4 maar er komen ook drie nieuwe liedjes op te staan. Tot slot zit er ook nog een code bij voor de “swim suit” dlc. Hierbij zullen de karakters in het spel badkleding dragen in plaats van hun normale outfit.

Dit alles komt in een mooie verzameldoos die ook geillustreerd is door Minako Iwasaki. Hij is de grafisch ontwerper van de karakters in het spel. Veel van zijn tekeningen zie je dan ook terug in het art book. Deze set zal in Amerika 60 dollar gaan kosten. We verwachten dat dit in Europa resulteert in en prijs van 60 euro.

Ben jij een fan van de Rune Factory serie en ga je deze speciale editie halen? Laat het ons weten in de reacties.