Nintendo onthult Peachette voor Mario Kart Tour

Een nieuw gezicht voor de mobiele game.

Peachette, de speciale transformatie van Toadette in New Super Mario Bros. U Deluxe, zal haar volgende opwachting gaan maken in Mario Kart Tour. Dat heeft Nintendo op het officiële Twitteraccount van de nieuwe mobiele game onthult. Er wordt ook gehint naar een nieuw speciaal voorwerp dat aan haar verbonden zou zijn.

In een volgende tweet wordt dit persoonlijke voorwerp van Peachette onthuld: de Mushroom Cannon. Met dit paddestoelachtige kanon kan Peachette een hele horde aan Super Mushrooms over de baan verspreiden, die ze vervolgens kan oppakken om een snelheidsboost te krijgen.

Peachette verscheen oorspronkelijk begin dit jaar als een nieuwe transformatie voor Toadette in New Super Mario Bros. U Deluxe. Ze nam deze vorm aan als ze een Super Crown vond. Peachette heeft een dubbele sprong, kan langzaam naar beneden zweven en kan zichzelf eenmalig redden uit afgronden en lava.

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van gaming, met een voorliefde voor Nintendo. Er zijn maar weinig gameseries van Nintendo die ik niet gespeeld heb. Vroeger was ik een en al platform/adventure-games, nu heb ik een lichte voorkeur voor RPG's.

6 gedachten over “Nintendo onthult Peachette voor Mario Kart Tour

Geef een reactie