Nintendo Minute – Nieuwe Luigi’s Mansion 3 Co-op gameplay

Met het commentaar van de developer erbij!

De meest recente aflevering van Nintendo Minute is online. Hierbij volgen we Kit en Krysta door hun spookachtige zoektocht door het huis van Luigi’s Mansion 3. Ze laten in deze video nieuwe gameplay zien van het spel en praten met de developer Bryce Holliday.

Dus heb je zin in wat meer nieuws van Luigi’s Mansion 3? Ga er dan maar lekker voor zitten en bekijk de nieuwe Nintendo Minute video hieronder :

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie