Lost Castle komt deze maand naar de Switch

Herover Castle Harwood!

Ooit was Castle Harwood het middelpunt van een mooi en groen land vol met wijze nobels. Na een grote ramp is dit helaas nu niet meer het geval. Het land is overgenomen door demonen die het land hebben verziekt met hun magie. Langzaam maar zeker verspreid deze corruptie zich steeds meer over het land en iemand moet het stoppen.

Om het voornamelijke Castle Harwood, oftewel de ”Lost Castle” binnen te dringen heb je veel moed nodig. Je moet je namelijk door hordes demonen slaan om er uberhaupt in de buurt te komen.

Lost Castle is een actie RPG Beat’em Up met Roguelike elementen erin verwerkt. Het wordt uitgebracht door Another Indie en is gemaakt door Hunter Studio Plan. Ze willen het spel klaar hebben voor 19 september.

Bekijk hieronder de trailer van Lost Castle :

Lost Castle zal 9,99 gaan kosten in de Switch eShop.

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie