Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Geen regelmaat meer in nieuwe NES- & SNES-spellen

Geluk bij een ongeluk...?

Geluk bij een ongeluk…?

Net iets langer dan een jaar geleden begon Nintendo met het Nintendo Switch Online abonnement. Hiermee konden mensen online gamen met vrienden bij spellen die dat ondersteunde. Ook kregen alle gebruikers toegang tot een bepaald aantal NES-spellen, welke daarna elke maand vergroot werd.

Om het abonnement na een jaar nogsteeds aantrekkelijk te houden zijn er nu ook 20 SNES-titels bijgekomen, maar helaas is er ook minder goed nieuws naar buiten gekomen. Nintendo heeft namelijk gezegd dat ze nog wel nieuwe NES- & SNES-games gaan toevoegen, maar nu niet meer standaard elke maand.

Vind jij het jammer dat er vanaf nu niet meer maandelijks spellen worden toegevoegd? Laat het ons weten in de reacties.