Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Twee Star Wars games komen naar de Switch

Twee spellen uit de Jedi Knight serie komen naar de Switch.

Vannacht werd bekend gemaakt dat twee klassieke spelen opnieuw uit zullen komen voor de Switch. Het gaat om spellen uit de Star Wars: Jedi Knight serie.

Fans van Star Wars hoeven niet erg lang te wachten. Het eerste spel is later deze maand al te verkrijgen. Op 24 september zal Star Wars: Jedi Knight II: Jedi Outcast te verkrijgen zijn.

In dit deel speel je als Kyle Katarn, een agent van the New Republic. Je gebruikt je Lightsaber en The Force om het kwaad te verslaan. Naast het bekende lichtzwaard heb je ook nog andere wapens om uit te kiezen. Met dit arsenaal doorloop je de 24 missies uit de single-player modus. Je zal ook tegenover verschillende eindbazen komen te staan. Zorg er dus voor dat je goed voorbereid bent!

Als je dit spel hebt uitgespeeld hoef je niet al te lang te wachten op het volgende deel. Begin 2020 brengt Aspyr het volgende deel al uit. Het gaat dan om Star Wars: Jedi Knight: Jedi Academy. Dit spel zal ook de online multiplayer gevechten terug brengen! Zo zal je eindeloos kunnen genieten van dit spel.

Beide games zijn ontwikkeld met de bewegingsbesturing van de Switch in het achterhoofd. Door de Joy-Cons te bewegen kan je nog preciezer richten zodat je nooit je doel mist. Aspyr zelf is erg trots op de port die ze gemaakt hebben. Elizabeth Howard, de onderdirecteur van Aspyr, noemde het een grote eer om deze spellen naar een groter publiek te brengen.