Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Originele Xenoblade Chronicles komt naar de Switch

Xenoblade Chronicles Definitive Edition
Het originele Xenoblade Chronicles spel krijgt een 2de remake en zal volgend jaar op de Switch verschijnen. I'm really feeling it.

Het originele Xenoblade Chronicles spel krijgt een 2de remake en zal volgend jaar op de Switch verschijnen. I’m really feeling it.

Fans van de HD Shulk hoeven vanaf volgend jaar geen genoegen meer te nemen met de Smash Ultimate render, want dan komt Xenoblade Chronicles Definitive Edition uit op de Switch. Deze flinke grafische upgrade van het origineel was een veel gevraagde remake en nu is die eindelijk onthuld. Tevens lijkt het erop dat een onafgemaakt gedeelte van het origineel in deze remake zal verschijnen. Het gaat hier om de linker schouder van de Bionis.