Originele Xenoblade Chronicles komt naar de Switch

Het originele Xenoblade Chronicles spel krijgt een 2de remake en zal volgend jaar op de Switch verschijnen. I’m really feeling it.

Fans van de HD Shulk hoeven vanaf volgend jaar geen genoegen meer te nemen met de Smash Ultimate render, want dan komt Xenoblade Chronicles Definitive Edition uit op de Switch. Deze flinke grafische upgrade van het origineel was een veel gevraagde remake en nu is die eindelijk onthuld. Tevens lijkt het erop dat een onafgemaakt gedeelte van het origineel in deze remake zal verschijnen. Het gaat hier om de linker schouder van de Bionis.

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

4 gedachten over “Originele Xenoblade Chronicles komt naar de Switch

  • 05/09/2019 om 20:10
    Permalink

    Wou dit altijd al eens opnieuw spelen met HD opties op ‘de PC’.
    Nooit aan toegekomen en dit lijkt me dan ook betere optie.

    Switch heeft en krijgt door dit soort games gewoon een heel sterke bibliotheek, waar het misschien niet allemaal systemsellers zijn (vaak omdat je ze elders ook al kon/kan spelen) is er in de breedte een sterk aanbod.

Geef een reactie