Nieuwe informatie Luigi’s Mansion 3 onthuld

Vandaag is er ook nieuwe informatie over Luigi’s Mansion 3 onthuld, inclusief een volledig nieuwe modus.

Zoals eerder al bekend zal elke verdieping in Luigi’s Mansion 3 een eigen thema hebben. Zo zal er een verdieping zijn die een disco thema heeft, maar ook zal er één zijn met een Egyptische piramide thema.

Nieuw in de informatie van vandaag was de ScreamPark party mode. In deze modus moeten twee tot acht spelers tegen elkaar strijden in een Luigi vs. Gooigi team. Dit kan zelfs op één Switch systeem. In deze strijd gaat het erom wie de meeste munten kan verzamelen, de meeste geesten kan verslaan en wie de meeste doelwitten kan breken.

Luigi’s Mansion 3 verschijnt op Halloween (31 oktober).

Jorden

22 jarige Nintendo nerd en Games&Interactie student aan de UU. Twitter: Jorden1506 YouTube: http://www.youtube.com/c/WePlayGames

3 gedachten over “Nieuwe informatie Luigi’s Mansion 3 onthuld

Geef een reactie