GRID Autosport komt 19 september

Rond deze tijd vorig jaar werd GRID Autosport aangekondigd. In de Direct van afgelopen nacht werd er een releasedatum gegeven.

Ruim vijf jaar geleden kwam GRID Autosport uit op verschillende consoles en PC. Vorig jaar kondigden Feral Interactive en Codemasters al aan dat GRID Autosport eraan kwam. Helaas ontbrak een releasedatum destijds. Inmiddels weten we dat dit spel over twee weken te downloaden zal zijn in de eShop.

Mocht je nog niet zo bekend zijn met GRID Autosport volgt hier een korte samenvatting. In dit spel begin je een carrière als professioneel coureur. In de snelste auto’s rijd je over bekende circuits. Zo zal je bijvoorbeeld over de Indianapolis Motor Speedway scheuren. Maar ook de straten van Barcelona zijn niet veilig als jij voorbij racet.

Toen GRID Autosport vijf jaar geleden verscheen werd het geprezen om de echtheid van het racen. Vooral het schakelen en de natuurgetrouwe schadesysteem kreeg veel lof.

In deze versie op de Nintendo Switch zitten 100 verschillende auto’s en 100 circuits. Dit zorgt voor 10,000 verschillende combinaties om te gaan racen. In onderstaande video kan je alvast een aantal van deze combinaties zien. Ook werd hierin de releasedatum bekend gemaakt.

Ga jij GRID Autosport halen als hij over twee weken in de digitale schappen ligt? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie