Devil May Cry 2 komt naar de Switch

Vannacht werd bekend dat Capcom werkte aan Devil May Cry 2 voor de Nintendo Switch. Dit spel moet over twee weken uitkomen. Wij hebben de eerste informatie voor jullie.

In Devill May Cry 2 speel je als Dante. Deze geenstenjager vecht tegen hele groepen monsters die uitgeroeid moeten worden. Ook in dit tweede avontuur zullen snelle gevechten weer centraal staan. Ieder gevecht heeft zijn eigen doel. Aan het einde van het gevecht zal je beoordeeld worden met een bepaalde score. Het ultieme doel: Een S rating halen in alle levels.

Om deze topscore te halen zal je zo veel mogelijk combo’s moeten maken. Zo kan je bijvoorbeeld de “wall jump” en de “Rain Storm” gebruiken om je score nog verder op te hogen.

Vind je het leuker om het verhaal vanuit een ander perspectief te bekijken?Dan kan je ook spelen als Lucia. Deze leerling moet nog veel oefenen maar heeft de potentie om een erg goede vechtster te worden.

Devil May Cry 2 was het eerste spel in de serie met de “Bloody Palace” modus. Ook deze keert terug in deze versie voor de Switch. Volgens velen is dit een van de beste game modi in de geschiedenis van dit spel. Fans zullen dan ook blij zijn dat deze terug keert.

Op 19 september zal het spel verkrijgbaar zijn. Ga jij het halen wanneer het zo ver is? Laat het ons weten in de reacties.

Jop

Een 24 jarige Nintendo fan. Op het moment volg ik een IT-Traineeship bij Calco. In mijn vrije tijd vaak aan het gamen op mijn Switch of Pokémon aan het vangen in Pokémon Go. Zin in een potje Splatoon 2? Stuur me een berichtje!

Geef een reactie