Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Assassin’s Creed Rebel Collection komt eraan

Assassin's Creed Rebel Collection
Het is tijd om terug te gaan naar de Carib, twee Assassin's Creed games komen eind dit jaar naar de Switch in de Assassin's Creed Rebel Collection.

Het is tijd om terug te gaan naar de Carib, twee Assassin’s Creed games komen eind dit jaar naar de Switch in de Assassin’s Creed Rebel Collection.

De games Assassin’s Creed IV Black Flag en Rogue zullen op 6 december verschijnen op het platform. Black Flag was de tweede Assassin’s Creed game die ooit op een Nintendo platform verscheen en volgt het verhaal van Edward Kenway. Hij is de opa van het hoofdpersonage van III welke eerder dit jaar verscheen.

Rogue is echter nieuw voor mensen die alleen Nintendo apparaten hebben, in Rogue speel je zoals de naam misschien al doet vermoeden als een overgelopen Assassin. Voor het eerst in de serie en tot nu toe ook de enige keer speel je het hele spel als een Templar.

Uniek voor de Switch zijn touch-screen ondersteuning en bewegingsbesturing.