[Gerucht] Overwatch zo goed als bevestigd voor Switch

De wereld heeft helden nodig.

Na een lange tijd aan geruchten en mogelijke leaks lijkt Overwatch eindelijk bevestigd te zijn voor de Nintendo Switch. Kotaku beweert stellig op zijn website dat de shooter volgende maand uit zal komen voor Nintendo’s hybride console. Volgens een leak van een Europese retailer en twee betrouwbare bronnen van Kotaku zou de game hier op 18 oktober moeten verschijnen.

Kotaku voegde hier aan toe dat de game vannacht officieel bevestigd gaat worden tijdens de Nintendo Direct. Overwatch verscheen origineel in mei 2016 voor pc, PlayStation 4 en Xbox One en heeft sindsdien zeer regelmatig nieuwe updates ontvangen in de vorm van personages, events en levels.

Het is afwachten of de Nintendo Direct vanavond de game officieel bevestigd.

Bron

Ruben

Ik ben 23 jaar en van jongs af aan al een groot fan van Nintendo en hun games. Het is moeilijk om tussen de geweldige series favorieten te kiezen, maar de Mario-games hebben sinds jongs af aan een speciale plek in mijn hart.

Geef een reactie