Nieuwe trailer voor The Outer Worlds

Alleen blijft een releasedatum voor de Nintendo Switch uit.

Obsidian Entertainment heeft een nieuwe trailer vrijgegeven voor de game The Outer Worlds. Onderstaande trailer laat nieuwe beelden zien van het leven in de Halcyon kolonie; van de gemeenschappen op Terra 2 tot de gevaarlijke kanten van Monarch.

Eerder berichtten we al dat The Outer Worlds, naast de PC, PlayStation 4 en Xbox One, ook naar de Nintendo Switch komt. Ondertussen is wel al bekend gemaakt dat deze game op 25 oktober 2019 naar de eerste drie platformen zal komen, alleen een releasedatum voor de Nintendo Switch blijft nog onbekend. Hopelijk volgt deze snel!

Ga jij The Outer Worlds halen voor de Nintendo Switch? Laat het ons weten in de reacties.

Jerry

Heya! Ik ben Jerry en ik ben 23 jaar oud. In het dagelijks leven studeer ik Business Analytics. Daarnaast ben ik een echte Nintendo collector. Ik hou van adventure games en RPG's. Mijn favoriete game series zijn The Legend of Zelda en Pokémon.

Eén gedachte over “Nieuwe trailer voor The Outer Worlds

Geef een reactie