Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Japan krijgt nieuwe Switch Lite reclame

Ga jij deze handheld kopen later deze maand?

Later deze maand moet de Switch Lite in de schappen liggen. Nintendo begint de promotie van deze aankomende handheld nu flink op te voeren.

De Nintendo Switch Lite is het goedkopere broertje van de reguliere Switch. Hoewel er nog steeds het woord ‘switch’ in de naam zit valt er nog maar weinig te switchen. Zo kan de handheld niet op de tv worden aangesloten. Ook de Joy Con zijn niet verwisselbaar.

Wel kan je de gehele Nintendo Switch bibliotheek op deze handheld spelen. Handig voor mensen die vaak onderweg zijn. Of gewoon een mooi goedkoper alternatief voor mensen die de Switch te duur vinden.

Om de Nintendo Switch Lite wat meer in de aandacht te zetten is Nintendo nu druk bezig met de promotie. Vorige week toonden ze al een nieuwe flip cover voor de handheld. Vandaag verscheen er een nieuwe reclame op hun Japanse YouTube kanaal.

In de reclame zie je het gemak waarmee je de Switch Lite onderweg mee kan nemen. Omdat het systeem wat kleiner is kan je hem makkelijker in een tas stoppen. Verder komen verschillende grote titels voorbij. Zo zien we Mario Odyssey, Kirby Star Allies, Mario Kart en Super Smash Bros. Ook titels die binnenkort nog uitkomen als Luigi’s Mansion 3 en Zelda Links Awakening maken hun opwachting.

Ben jij van plan om een Switch Lite te kopen? Laat het ons weten in de reacties.

https://www.youtube.com/watch?v=oTO3L5AblCQ