Risk of Rain 2 Switch footage

Rennen maar!

Risk of Rain 2 is een vervolg op het originele multiplayer / Rogue-like spel, Risk of Rain. In dit spel moet je alleen, of met vrienden, verschillende obstakels zien te omzeilen om van de planeet te ontsnappen. Dit is echter moeilijker dan gedacht aangezien je elke keer andere obstakels tegenkomt. Zo zijn vijanden, obstakels en zelfs eindbazen automatisch gegenereerd.

Naast content die in het eerste deel te zien was, zijn er in het tweede deel nog meer overlevenden toegevoegd. Een feestje voor elke verzamelaar onder ons!

Heb je wel zin om van een planeet te ontsnappen vol dodelijke aliens? Bekijk dan snel de onderstaande footage van Risk of Rain 2!

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie