Pocket Clothier komt volgende week naar de Switch

Altijd al eens je eigen kledingwinkel willen hebben?

Pocket Clothier is een deel uit een serie van Pocket games waarvan elke game zich op een ander doel focust. In dit deel heb je de taak om je eigen kledingwinkel op te zetten en het zo groot mogelijk op te bouwen. De werking van het spel zal geen verrassing zijn voor mensen die bekend zijn met de Pocket games. Zo bouw je vestigingen, werf je mensen en investeer je je winst in nieuwe vestigingen, personeel of upgrades voor je bestaande vestigingen.

Pocket Clothier zal in de Nintendo eShop verschijnen op 5 september in Europa.

Bekijk de trailer van Pocket Clothier hieronder :

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

Geef een reactie