Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020 krijgt nog meer karakters

Meer personages, meer vreugd!

Eerder dit jaar werd er tijdens SEGA Fes 2019 aangekondigd dat Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020 in ontwikkeling was. Zoals je misschien wel weet zijn er bij de vorige Mario & Sonic games altijd vele personages beschikbaar en dat is bij het nieuwste spel natuurlijk ook weer zo! Ben je benieuwd of jouw favoriete karakter er tussen zit? Dan is de volledige lijst hieronder te bekijken:

Het was al bekend dat de volgende karakters speelbaar zijn: Mario, Luigi, Peach, Daisy, Bowser, Sonic, Tails, Knuckles, Amy, Dr. Robotnik, Wario, Waluigi, Yoshi, Donkey Kong, Bowser Jr., Shadow, Silver, Metal Sonic, Blaze en Vector.

Maar nu is de volgende reeks personages ook bevestigd: Jet, Zavok, Zazz, Eggman Nega, Espio, Rouge, Diddy Kong, Toadette, Larry Koopa, Ludwig von Koopa, Wendy Koopa en Rosalina.

De eerste Mario & Sonic-titel voor Nintendo’s hybride console is vanaf 8 november te downloaden. Ben jij van plan dit spel te kopen? Laat het ons weten in de reacties.

E√©n gedachte over “Mario & Sonic op de Olympische Spelen: Tokio 2020 krijgt nog meer karakters

Geef een reactie