Final Fantasy VIII Remastered vs originele versie screenshots

Hoeveel is dit deel in de serie eigenlijk verbeterd tegenover de originele versie? Ontdek het hier!

Nog even wachten en het is zover! Final Fantasy VIII komt over een paar nachtjes naar de Nintendo Switch. Dit is bijzonder omdat het de eerste keer is in een hele lange tijd dat de RPG op een Nintendo-console te bewonderen is. De allereerste keer was namelijk in 1999!

Alleen vragen de meeste zich af of zo een oude game het überhaupt wel kan opnemen tegen de hedendaagse titels op de Nintendo Switch. Dankzij een oppoets beurt waarbij het spel grafisch flink is aangepakt lijkt dit wel het geval te zijn. Wat vind jij? Is het een succes of vind je het persoonlijk tegenvallen? Bekijk de vergelijkingen hieronder:

Final Fantasy VIII zal op 3 september 2019 te halen zijn in de eShop.

Joey

Heyhey! Ik ben een 20-jarige jongen genaamd Joey. Ik ben heel creatief ingesteld, hou van tekeningen en volg een studie voor ICT Programmeren aan het hbo. Naast het schrijven bij Daily Nintendo sta ik ook nog bekend als PandyBearArt (www.instagram.com/PandyBearArt). Verder hou ik van gamen, anime en het horror-genre. Hoe darker hoe beter!.

2 gedachten over “Final Fantasy VIII Remastered vs originele versie screenshots

Geef een reactie