Digital Foundry neemt Astral Chain onder de loep

Alle technische aspecten van de game worden bekeken.

Afgelopen vrijdag is Astral Chain uitgekomen voor de Nintendo Switch en natuurlijk heeft Digital Foundry ook deze game weer onder de loep genomen. Zo hebben ze onder andere ontdekt dat de game gebruikt maakt van een dynamic resolution. Dit betekent dat de resolutie in tv-modus schommelt tussen de 720p en 900p en dat de resolutie in handheld-modus maximaal 720p is, maar dus ook op sommige momenten lager kan zijn. De volledige analyse is te vinden in onderstaande video.

Wil je weten wat wij van Astral Chain vinden? Dan kun je onze review hier vinden.

Jerry

Heya! Ik ben Jerry en ik ben 23 jaar oud. In het dagelijks leven studeer ik Business Analytics. Daarnaast ben ik een echte Nintendo collector. Ik hou van adventure games en RPG's. Mijn favoriete game series zijn The Legend of Zelda en Pokémon.

Geef een reactie