Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Nintendo toont Switch Lite flip cover

Zo neem je je Switch Lite beschermd mee op reis!

Over een maand ligt de Switch Lite in de winkel. Om deze te beschermen heeft Nintendo nu een eigen flip cover getoond. Wat vind jij ervan?

Toen de Nintendo Switch net op de markt kwamen waren er vele accessoire makers die cases uitbrachten. Op die manier kon je de hybride console makkelijk met je meenemen. De Switch Lite is nog veel meer gericht op het onderweg gamen. Bescherming is dan ook ontzettend belangrijk! Nintendo heeft nu een eigen flip cover uitgebracht.

De flip cover die Nintendo heeft uitgebracht klik je vast aan de achterkant van de Switch. Vervolgens kan je een klepje over de voorkant ‘flippen’ zodat ook die beschermd is. Hoe goed dit blijft zitten is nog maar de vraag. Er lijkt namelijk geen sluiting in de flip cover te zitten.

De cover van Nintendo is erg minimalistisch uitgevoerd. Naast de twee bultjes voor de control sticks is het een erg strak design. Wel is het de vraag hoe handig deze cover is. Tijdens het spelen zal het klepje van de flip cover heel de tijd ergens bungelen.

Mocht je geen fan zijn van deze cover, niet getreurd. Er zullen vast weer vele accessoire makers zijn die een graantje willen meepikken. We verwachten op korte termijn dan ook veel verschillende covers, hoesjes en andere accessoires voor de Switch Lite.

Wat vind jij van Nintendo’s eigen flip cover? Laat het ons weten in de reacties.