Daily Nintendo

Jouw online Nintendo Magazine

Kit & Krysta spelen Zelda: Breath of the Wild

Hoe goed ken jij de kaart van Breath of the Wild uit je hoofd?

Ieder weekend spelen Kit & Krysta van Nintendo Minute een game. Vandaag was het tijd voor een oude klassieker: Breath of the Wild. Hoe goed ken jij deze game?

Het is ondertussen 2.5 jaar geleden dat Breath of the Wild uitkwam op de Nintendo Switch. Omdat het een van de lanceringstitels was hebben veel mensen dit spel gespeeld. Sterker nog, de meeste mensen hebben uren lang rondgelopen door de ruïnes van Hyrule. Je zou dan ook denken dat je de kaart van het spel uit je hoofd kent.

Ook Kit en Krysta hebben heel wat tijd gestoken in deze game. Maar wanneer ze het spel gaan spelen met de pro HUD wordt het allemaal toch wat lastiger. Speel je met de pro HUD dan verdwijnt de minimap van de kaart. Ook heb je geen kompas meer, het navigeren wordt daardoor een stuk lastiger.

In deze aflevering van Nintendo Minute geven Kit & Krysta elkaar de opdracht om naar een specifieke locatie in het spel te gaan. Halen ze het niet dan moeten ze een van de opdrachten van het rad uitvoeren. Hoewel ze beide dachten het spel redelijk onder de knie te hebben was deze uitdaging toch nog best lastig!

Hoe goed ken jij de map van Zelda: Breath of the Wild? Zou jij deze uitdaging ook wel aandurven of speel jij toch liever met de kaart op het scherm? Laat het ons weten in de reacties.