Gameplaybeelden van Ori and the Blind Forest: Definitive Edition

Hoe ziet deze Xbox-titel er op de Nintendo Switch uit?

In 2015 bracht ontwikkelaar Moon Studios het spel Ori and the Blind Forest naar de Xbox als exclusieve titel. Waarschijnlijk had niemand het verwacht, maar vanaf 27 september is deze game ook te downloaden op Nintendo’s hybride console.

In Ori and the Blind Forest maak je een emotionele reis welke zich afspeeld in het bos van Nibel. Helaas gaat het niet goed met het bos omdat er een zeer krachtige storm een aantal verwoestende gebeurtenissen in gang heeft gebracht. Weet Ori genoeg moed te verzamelen om het bos te redden?

Tijdens PAX West 2019 was het spel al speelbaar. Hierdoor zijn er nu al 10 minuten aan gameplay beschikbaar. De beelden zijn hieronder te bekijken:

Eén gedachte over “Gameplaybeelden van Ori and the Blind Forest: Definitive Edition

Geef een reactie